Rahoitus

Tarjoamme rahoituspalveluita, jotta voit maksaa huollon tai korjauksen sinulle sopivalla tavalla. Alta löydät eri rahoitusvaihtoehtomme.

 

Resurs Bank lasku ja osamaksu (saatavilla kaikissa toimipisteissämme)

 

Resurs Bank tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi helposti ja joustavasti laskulla. Sinulla on jopa 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

käytössäsi. Saat laskun ostoa seuraavana kuukautena. Maksa kaikki kerralla tai maksa osissa sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon mukaan.

Myyjä tarkistaa henkilötietosi ostoksen yhteydessä ja saat luottopäätöksen heti. Laskulla ostaminen edellyttää, että olet yli 18 vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa.

Lue lisää Resurs Bank laskusta ja osamaksusta

 

Innovoice lasku (saatavilla toimipisteissä Espoo Finnoo ja Helsinki)

Innovoice tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen helposti ja joustavasti laskulla. Kun valitset maksutavaksi laskun saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Lasku postitetaan sinulle kotiin muutaman päivän kuluessa.

Myyjä tarkistaa henkilötietosi ostoksen yhteydessä ja saat luottopäätöksen heti. Laskulla ostaminen edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa.

Lue lisää Innovoicen verkkosivuilta.

 

Svea lasku ja yrityslasku (saatavilla toimipisteissä Espoo Finnoo ja Helsinki)

 

Svean maksutavoilla voit vastaanottaa tilauksesi ennen maksamista ja maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai jakaa maksun useampaan erään. 

Myyjä tarkistaa henkilötietosi ostoksen yhteydessä ja saat luottopäätöksen heti. Laskulla ostaminen edellyttää, että olet yli 18 vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa.

Svean kautta yritys voi saada ostoksensa laskulla, erämaksu ei valitettavasti ole mahdollinen. Yrityksen rating pitää olla hyvä, jotta yritys voi saada laskulla. Myyjä tarkastaa yrityksen luottokelpoisuuden.

Lue lisää Svea laskusta ja yrityslaskusta

 

 

Innovoice sidebar