Rahoitus

Tarjoamme rahoituspalveluita, jotta voit maksaa huollon tai korjauksen sinulle sopivalla tavalla. Alta löydät eri rahoitusvaihtoehtomme.

Innovoice

Lasku

Innovoice tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen helposti ja joustavasti laskulla. Kun valitset maksutavaksi laskun saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Lasku postitetaan sinulle kotiin muutaman päivän kuluessa.

Osamaksu

Osamaksusopimuksen voit myös tehdä myyjäsi kanssa heti ostohetkellä, jolloin maksat ostoksesi juuri sinulle sopivissa kuukausierissä. Luoton summasta riippuen voit valita maksuajaksi 3 - 24 kuukautta. Kun teet osamaksusopimuksen saat ensimmäiset 30 päivää korottomana.

Myyjä tarkistaa henkilötietosi ostoksen yhteydessä ja saat luottopäätöksen heti. Halutessasi voit myös hakea luottopäätöksen ennakkoon tästä. Laskulla ostaminen edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa.

Lue lisää Innovoicen verkkosivuilta.

Autoasi-rahoitus

Lasku

Valitse lasku, kun haluat maksaa ostoksesi kerralla. Saat kotiin postitse laskun, jossa on 30 päivää korotonta maksuaikaa. Jos haluat, voit vielä eräpäivään mennessä ottaa käyttöösi osamaksun, toimimalla laskun ohjeiden mukaisesti.

Osamaksu

Valitse osamaksu, kun haluat maksaa joustavammin. Valitse itse maksettava kuukausierä tarjolla olevista vaihtoehdoista. Saat kerran kuukaudessa laskun kotiin sovittujen maksuerien mukaisesti.

Lue lisää Autoasin verkkosivuilta.

Huom! Autoasi-rahoitus on saatavilla vain Konalan toimipisteessämme.

Innovoice sidebar

autoasi rahoitus logo