Autohuolto

Säännöllisesti huolletun auton tekniikka toimii luotettavasti. Voit taittaa kilometrejä ilman autohuolia. Teemme autohuollot ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin niiden valmistajien merkkikohtaisten huolto-ohjelmien mukaisesti.

Kun huollatat autosi Das Auto Huollossa, säilyy autonvalmistajan myöntämä takuu voimassa. Olemme ammattitaitoinen autokorjaamo, joka palvelee asiakkaitaan niin pienissä kuin suurissakin tarpeissa. Käytämme asiakkaan toiveiden mukaisesti huolloissa ja korjauksissa alkuperäisosia tai vastaavia laadukkaita varaosia.

Das Auto Huollossa onnistuvat moottorinkorjaukset ja -vaihdot, kytkinremontit ja vauhtipyörän vaihdot, voimansiirron korjaukset (esim. ohjainlaitteet), hammashihnanvaihdot, jarrujen korjaukset, alustan korjaukset, pakoputkien korjaukset ja vaihdot, nelipyöräsuuntaukset, sähkötyöt ja muut autokorjaamotyöt. Laadukkaat Bosch-akut myymme paikoilleen asennettuina.

Määräaikaishuolto

Teemme määräaikaishuollot kaikkiin automerkkeihin. Tiloihimme sopivat niin henkilöautot kuin isommatkin menopelit, kuten vaikkapa matkailuautot. Määräaikaishuolloissamme tehdään autonvalmistajan määrittelemät huollot ja tarkastukset. Pieneen määräaikaishuoltoon kuuluvat muun muassa moottoriöljyn, öljynsuodattimen ja raitisilmasuodattimen vaihdot. Suosittelemme määräaikaishuoltoa auton iästä riippuen noin kahden vuoden tai 30 tkm:n välein.

Vuosihuolto

Auton vuosihuolto on määräaikaishuoltoa useammin tehtävä perushuolto. Vuosihuolto tehdään auton merkistä ja mallista riippuen yhden tai kahden vuoden välein. Meillä vuosihuolto hoituu ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin merkkikohtaisen huolto-ohjelman mukaisesti. Säännöllinen vuosihuolto pitää autosi turvallisena ja toimivana Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaitteen suositeltu huoltoväli on yleensä kolme vuotta riippuen valmistajasta. Teemme ammattitaidolla ilmastointilaitteiden huollot ja korjaukset. Näitä suorittavilla asentajillamme on Tukesin kylmälaitepätevyys ja korjaamollamme on Tukes-hyväksyntä kylmälaitteiden huolto- ja korjaustöille. Varaa aikasi Espoon tai Helsingin korjaamollemme ja kysy lisää ilmastointihuolloista.

Vianmääritykset

Teemme vianmääritykset asianmukaisten ja nykyaikaisten testilaitteiden avulla. Käytössämme on mm. Bosch KTS vianmäärityslaitteet. Sähkövikoja selvittäessämme saamme myös tarvittaessa useiden autovalmistajien virtapiirikaaviot. Korjaamme vaativammatkin viat ammattitaidolla.

Öljynvaihto

Säännöllinen öljynvaihto on elintärkeää auton moottorille, joten kannattaa huolehtia että se tulee hoidettua riittävän tiheällä aikataululla. Öljynjanoisia ovat niin vanhat kuin upouudetkin autot, joten varaa laiminlyönteihin ei ole - varaa aika.

Espoon toimipisteessämme toimii Castrol-öljynvaihtopalvelu klo 9.00-15.00 välillä. Öljynvaihto odottaessa ja aikaa varaamatta. Lue lisää

Tarjoukset