Teemme kaikki kolarikorjaukset ja autojen maalaukset.

Kolarin sattuessa Helsingin alueella, saat laadukkaan ja kokonaisvaltaisen palvelun Das Autosta. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama kolarikorjaamo. Käytämme vauriokorjauksissa ainoastaan merkkiosia.

Korikorjaamossamme käytössämme on nykyaikaiset korikorjauslaitteet; Autorobot-vetolaitteet, hitsaus- ja nelipyöräsuuntauslaitteet jne.

Viimeinen silaus vaurioiden korjaamiseen tulee tasokkaassa maalaamossamme. Maalaustyöllemme annamme aina 2 vuoden takuun.

Auton kolarikorjaus

Me tarjoamme kaikki laadukkaan kolarikorjaamon palvelut. Oli kyse sitten muoviosista, peltivaurioista tai pintanaarmuista, me hoidamme autosi kuntoon nopeasti ja korkealla viimeistelytasolla .Meillä on tarjolla myös sijaisautoja korikorjauksen ajaksi. Toimimme myös yhteistyössä autovuokraamojen kanssa. Kysy lisää aikaa varatessasi.

Tuo autosi meille, niin tarkastamme vauriot yhdessä. Teemme vahinkotarkastuslaskelman vakuutusyhtiöiden hyväksymällä Cabas-ohjelmalla ja toimitamme sen suoraan vakuutusyhtiöön. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Kaskovahingoissa maksatte meille ainoastaan omavastuun ja loput laskutamme suoraan vakuutusyhtiöön.

Lähetämme aina seisonta-aikatodistuksen suoraan vakuutusyhtiöön ja saatte sen myös mukaanne halutessanne

Korikorjaamo

Teemme kaikenlaiset maalaustyöt aina muovi- ja peltikorjauksista lähtien ruostekorjauksiin ja vakuutusyhtiöiden töihin. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama vauriokorjaamo ja käytämme vauriokorjauksissa aina merkkiosia. Lue lisää!

Automaalaamo

Laadukkaat autonmaalauspalvelut löydät Das Autosta. Me toimimme pitkällä kokemuksella ja olemme toteuttaneet lukuisia, erilaisia maalauskohteita. Ammattitaitoinen henkilöstömme hallitsee uusimatkin välineet ja tekniikat. Lue lisää!

Vahingon sattuessa:

  • Kun olet itse aiheuttaja/kaskovahinko; sinun tarvitsee tehdä vain vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön, me hoidamme loput.
  • Kun vastapuoli on aiheuttaja/liikennevahinko; kirjaa ylös vastapuolen tiedot (rekisterinumero, kuskin tiedot, vahinkopäivä ja -paikka). Epäselvissä tapauksissa kannattaa pyytää paikalle poliisi. Sitten tuot autosi meille vastapuolen tiedot mukanasi me hoidamme loput.
  • Ilkivalta- ja varkausvahingot; tee ensin rikosilmoitus poliisille, tee myös vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi ja lähetä sinne liitteenä kopio rikosilmoituksesta.

Monimerkkikorjaamo

Erikoisosaaminen

Erikoisosaamistamme ovat Volkswagen-, Audi-, Seat- ja Skoda-merkit.

Auton lämmityslaitteet

Korjaamomme on valtuutettu Webasto-lisälämmittimien asentaja.

Joustoa maksuun

Maksa sinulle sopivalla tavalla. Lue lisää eri rahoitusvaihtoehdoistamme.

Öljynvaihto jonottamatta

Aja autosi Espoon toimipisteeseen Mobil Express -öljynvaihtopisteelle, hae kupponen kahvia ja lue odotellessa vaikkapa lehteä.

Tarjoukset

Castrol
Defa
Webasto
Thule
Kovil
Colornet
Spies Hecker
Bosch
SKKL
AKL
AA
Luotettava Kumppani