Nano Ceramic Protect -käsittelyt suojaavat autosi maalipintaa. Käsittelyt soveltuvat sekä uusiin että vanhoihin autoihin. Myös nahka-,  muovi- ja lasipinnoille voidaan tehdä suojakäsittelyjä.

Nano Ceramic Pro -hinnasto

Nano Ceramic Protect Hard 9H

hard9h

 

Nano Ceramic Protect Hard 9H antaa autollesi markkinoiden kovimman suojan (9H sertifikaatti). Tuote muodostaa vettähylkivän pinnan, joka suojaa maalipintaa UV-säteilyltä, korroosiolta ja naarmuilta. Käsittely antaa maalipinnan värisävylle on syvyyttä ja kirkkautta.

Nano Ceramic Protect Soft

soft

 

Nano Ceramic Protect Soft on korkealaatuinen suoja maalipinnalle. Helposti ja nopeasti levitettävä tuote (noin 30 minuuttia) antaa autollesi upean kiiltävän ja likaa hylkivän pinnan. Pinnoite on suositeltavaa uusia 12 kuukauden välein parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Nano Ceramic Protect Leather

leather

 

Nano Ceramic Leather on tarkoitettu nahkaverhoilun suojaksi. Nopean käsittelyn lopputuloksena on kestävä ja upea nahkaverhoilu. Käsittelyn lopputuloksena syntynyt molekyylirakenne hylkii vettä ja verhoilu on helppo puhdistaa. Käsittely vahvistaa myös verhoilun väriä, tehden siitä upean näköisen. Vanha nahkaverhoilu herää Nano Ceramic Protect Leather -käsittelyn ansiosta eloon.

Nano Ceramic Protect Plastic

plastic

 

Nano Ceramic Protect Plastic on tarkoitettu auton kumi- ja muoviosien huoltoon.

Käsittelyn muodostama keraaminen pinta suojaa osia kulumiselta. Se parantaa muovin väriä ja herättää pinnat eloon. Käsittely estää myös auringon heijastumia kojetaulusta.

Nano Ceramic Protect Glass

glass

 

Nano Ceramic Protect Glass muodostaa autolasin pinnalle kirkkaan, kestävän ja keraamisen suojan. Suoja hylkii vettä, jolloin vesi ja lika poistuvat lasista itsestään. Tuote kestää hyvin pakkasta, se tekee talven huurteiden lasista skrapaamisesta helppoa.

Nano Ceramic Protect on vallankumouksellinen pintasuojaustuotteiden perhe. Hyvin hoidettu auton maalipinta erottuu edukseen. Syvänä ja kirkkaana toistuva pintaväri ei ole vain uusien autojen yksioikeus. Myös käytetyn auton maalipinta voidaan herättää asiantuntevalla käsittelyllä entiseen loistoonsa. Samalla maalipinta saa tehokkaan suojan likaa vastaan.

 

Monimerkkikorjaamo

Erikoisosaaminen

Erikoisosaamistamme ovat Volkswagen-, Audi-, Seat- ja Skoda-merkit.

Auton lämmityslaitteet

Korjaamomme on valtuutettu Webasto-lisälämmittimien asentaja.

Joustoa maksuun

Maksa sinulle sopivalla tavalla. Lue lisää eri rahoitusvaihtoehdoistamme.

Öljynvaihto jonottamatta

Aja autosi Espoon toimipisteeseen Mobil Express -öljynvaihtopisteelle, hae kupponen kahvia ja lue odotellessa vaikkapa lehteä.

Tarjoukset

Castrol
Defa
Webasto
Thule
Kovil
Colornet
Spies Hecker
Bosch
SKKL
AKL
AA
Luotettava Kumppani